Lase Quality Markings Oy Logo.

LASER MERKINTÄPALVELUT

Oli kyse sitten metallista, muovista, lasista tai puusta, meiltä löytyy siihen osaaminen sekä tekniikka. Tarjoamme kattavaa ja monipuolista lasermerkkauspalvelua lukuisille eri materiaaleille.

Kymmenen huippuluokan laserlaitettamme takaa sen, että projektit etenevät jouhevasti ja tehokkaasti. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukasta ja tarkkaa merkintäpalvelua nopealla toimitusajalla. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme laitteistoihin ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen ja vastataksemme teidän odotuksia.

 

Olipa kyse sitten yksittäisistä tuotteista tai massatuotannosta, meidän lasermerkkauspalvelumme vastaa tarpeisiisi. Laaja osaamisemme erilaisista materiaaleista ja niiden käsittelystä mahdollistaa monipuolisen käytön eri teollisuudenaloilla.

Talostamme löytyy laser cobot, joka mahdollistaa automatisoidun massatuotannon, takaa lisää tehokkuutta sekä lisää tuotantokapasiteettia.

Esimerkki kohteita merkkaustarpeille on muun muassa:

 • Lääketieteelliset laitteet
 • Tuotekilvet
 • Omaisuuden seuranta
 • Viivakoodi ja QR
 • Varoituskilvet
 • Tuotemerkit ja logot
 • Ohjauspanelit

MUOVI

Kymmenien vuosien muovi- sekä laseralan kokemuksella pystymme merkkaamaan lukuisia eri muoveja ja hallitsemme myös raaka-aineet ja sekoitukset, jotka vaikuttavat merkkausjälkeen. Olemme merkanneet mm:

 • Silikoni
 • Akryyli
 • PUR
 • PA Nylon
 • PP
 • PS
 • PVC jne…

TITAANI

Esimerkiksi värimerkkaus on mahdollista toteuttaa vain tietyille materiaaleille, joista yksi on titaani. Tällä tekniikalla on mahdollista toteuttaa monimutkaisia kuvioita ja sävyavaruuksia. Sinisen, liilan ja punaisen variaatioilla saa merkintöihin lisättyä syvyyttä ja kontrastia sekä loihdittua vaikuttavaa tilan ja mittakaavan illuusiota.

ALUMIINI

Alumiinin lasermerkkaus mahdollistaa monenlaisten merkintöjen, kuten logot, viivakoodit ja sarjanumerot, lisäämisen osiin ja tuotteisiin, mikä helpottaa tuotteiden jäljitettävyyttä ja tunnistettavuutta. Pystymme merkkaamaan myös eloksoidun alumiinin.

TERÄS

Teräs on erittäin suosittu materiaali monissa teollisuudenaloissa sen kestävyyden ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien vuoksi. Lasermerkkaus tarjoaa tehokkaan tavan merkitä terästä pysyvästi ja tarkasti ilman materiaalin vaurioitumista.

ROSTERI

Ruostumaton teräs on suosittu materiaali monissa sovelluksissa sen kestävyyden, korroosionkestävyyden ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Lasermerkkaus tarjoaa tehokkaan ja tarkan tavan merkitä ruostumatonta terästä, luoden pysyviä ja kestäviä merkintöjä ilman materiaalin vaurioitumista.

PUU

Lasermerkkaus tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen tavan merkitä erilaisia puupintoja, mikä mahdollistaa hienojen kuvien, tekstin ja muiden personoitujen merkintöjen luomisen. Merkinnät ovat pysyviä, kestäviä ja ekologisia, säilyttäen puun luonnollisen ulkonäön ja tuntuman. 

MESSINKI JA KUPARI

Messinki ja kupari ovat molemmat korkealuokkaisia materiaaleja, joilla on monia sovelluksia muunmuassa koruissa, elektroniikassa ja koriste-esineissä. Lasermerkkaus tarjoaa näille metallipinnoille hienostuneen ja ammattimaisen viimeistelyn, joka korostaa niiden luonnollista kauneutta ja kestävyyttä. 

JALOMETALLIT

Meiltä onnistuu myös jalometallien kuten kullan ja hopean merkkaus. Lasermerkkaus mahdollistaa yksilöllisten merkintöjen tekemisen, kuten nimien, päivämäärien, symbolien tai erityisten viestien lisäämisen. Siitä voi olla apua myös muun muassa tuotteiden jäljitettävyydessä.

HAPON KESTÄVÄ TERÄS

Haponkestävä teräs on suunniteltu kestämään aggressiivisia ympäristöjä, kuten kosteutta, hapettavia aineita ja suolavettä, ilman merkittävää korroosiovaurioiden riskiä. Näissä olosuhteissa myös lasermerkkauksen hyödyt tulevat parhaiten esiin, koska jälki on hyvin kestävää.

MUUT

Edellä mainittujen lisäksi olemme tehneet merkintöjä muun muassa lasiin, volframiin, kierrätettyyn huopakankaaseen, nahkaan, keramiikkaan sekä pahviin.