Lase Quality Markings Oy Logo.

Laserlaboratoriossa olemme erikoistuneet tarjoamaan yksilöllistettyjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin, oli kyse sitten materiaalin testaamisesta, tuotekehityksestä tai oman merkintälaitteen hankinnasta. 

Lasermerkinnän testauspalvelumme mahdollistaa asiakkaidemme omiin tuotteisiin sopivien merkintöjen arvioinnin ja kehittämisen. Kokeneet asiantuntijamme avustavat asiakkaitamme löytämään optimaaliset merkintäratkaisut, jotka vastaavat niin teknisiä vaatimuksia kuin esteettisiä tarpeita. Käytössämme olevat huippuluokan laitteet takaavat tarkan ja luotettavan testauksen jokaiselle asiakkaallemme. 

lASERLAB

Lisäksi tarjoamme laajan konsultaatiopalvelun oman merkintälaitteen hankintaan liittyen.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan heille sopivan laserteknologian sekä -koneen heidän tarpeisiinsa ja tarjoamme kattavan opastuksen koneen käyttöönotossa. Panostamme vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa. 

Olitpa sitten pieni yritys tai suuri teollisuuslaitos, me olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan lasermerkinnän ja tuotannon tavoitteesi. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan kestäviä ja laadukkaita lasermerkintäratkaisuja.